Nyt website til jeres boligforening

Vi har udviklet den bedste platform til boligforeninger – mener vi i hvert fald selv. Vores mål er at skabe bedre boligforeninger. Hos os starter det med en god hjemmeside, som kan skabe bedre kommunikation og samle foreningen. Websitet skal være moderne med et flot design, det skal være let tilgængeligt på alle enheder, og så skal jeres website opfylde jeres behov og kriterier.

Hvad får I med et website fra Boligforeningsweb?

  • Bedre kommunikation internt
  • Gør bestyrelsesarbejdet nemmere
  • Alle dokumenter samlet bag et sikkert login
  • Mange funktioner – også special udviklede
  • Hjælp gennem hele processen
  • Bedre online tilstedeværelse for foreningen

Til dagligt er vi alle vant til at bruge flotte og moderne hjemmesider. Til at browse online bruger vi vores telefoner og tablets endnu mere end vores pc’er. Hjemmesiderne skal derfor være designet responsivt og optimerede derefter, så brugervenligheden er i top. For at garantere høj sikkerhed på jeres website, holder vi altid siden opdateret. Det sørger også for, at siden ikke virker sløv, og at den altid loader hurtigt. Hos Boligforeningsweb får man altid høj sikkerhed, nem mulighed for tilpasning, gode integrationer og meget mere.

Hos Boligforeningsweb er vi altid klar på en udfordring. Har jeres forening behov for helt specifikke funktioner eller integrationer med andre systemer, så har vi løsningen. Vores team har god erfaring med at udvikle unikke løsninger; det kan være undersider til afdelinger i foreningen, fora til diverse udvalg eller opgange og meget mere. Der er ikke to systemer, vi ikke kan få til at tale sammen. Har I eksisterende systemer, der skal integreres, så er vi eksperterne til det.

Vores typiske kunder

Vi arbejder med boligforeninger i alle størrelser. Her kan du læse mere om vores typiske kunder og se, hvad vi kan gøre for dig og din forening.

Ejerboligforeninger

I en ejerboligforening er du en del af et stort administrativt fællesskab. Her er det vigtigt, at alle er opdaterede på de driftsmæssige aspekter, eventuelle opdateringer i bestyrelsen, vedligeholdelse og meget mere. Hos Boligforeningsweb hjælper vi med at minimere det administrative besvær og sørger for, at alt på jeres hjemmeside lever op til gældende opdateringer. Derfor har vi udviklet en samlet løsning designet specielt til ejerboligforeninger, der gør livet nemmere for jer og jeres besøgende.

Andelsboligforeninger

I andelsboligforeninger er der behov for nemt at kunne uploade de seneste referater fra generalforsamlingerne, opdatere vigtige informationer og redigere websitet. Andre vigtige funktioner er ting som oprettelse af en venteliste til de, der er interesserede i at flytte ind, samt give nuværende beboere mulighed for at booke evt. fælleshus. Vi har udviklet en samlet pakke specielt til andelsboligforeninger, hvor du og dine besøgende kan få alt det, I har brug for – nemt og enkelt. Det er en løsning, hvor vi har fokus på at spare jer for de ellers tidskrævende opgaver.

Grundejerforeninger

I en grundejerforening skal det være nemt og intuitivt for foreningsmedlemmer og interesserede at finde ud af, hvad der rører sig i foreningen. Med vores funktioner kan I holde styr på både stort og småt – fra vedtægter til fællesarrangementer. Brug fælleskalenderen til at planlægge generalforsamlinger, send beskeder til beboerne om fællesarrangementer og upload billeder, filer eller dokumenter. Vores løsning til grundejerforeninger styrker fællesskabet i foreningen og skaber overskud i hverdagen.

black houses by the water

Sommerhusforeninger

I sommerhusforeninger skal de administrative opgaver gøres så lette som muligt, så sommerhuset kan være et frirum for både ejer og lejer. Med vores funktioner samler vi vigtige dokumenter, venteliste og meget mere. Det gør det let at finde svar på spørgsmål om sommerhusets regler, muligheder og vedligeholdelse. Vores løsning styrker engagementet i sommerhusforeningen og med vores brugervenlige funktioner, kan I let dele billeder, aktiviteter og informationer om nærområdet.

Kolonihaveforeninger

I kolonihaveforeninger skal det være let at komme i kontakt med hinanden – uanset om det handler om vedligeholdelse, administration eller fællesarrangementer. Med Boligforeningsweb er det let at interagere i foreningen. Skriv ud til alle, opret en tråd for bestyrelsen og meget mere. Styrk fællesskabet i kolonihaveforeningen med en platform, som folk har lyst til at besøge og bruge. Få en skræddersyet hjemmeside, der passer til netop din forening.

Vejlaug

I et vejlaug er der behov for at samle alle informationer ét sted, så det er nemt for foreningsmedlemmer at uploade og finde referater, vedtægter og andre vigtige informationer. Med Boligforeningsweb får din forening en brugervenlig platform, hvor I nemt kan holde kontakten. Få alle nødvendige funktioner og integrationer til at kunne opdatere og drive vejlauget præcis, som I ønsker. Vi gør det let og intuitivt at arrangere fællesmøder, dele nyheder og meget mere. Vores løsning gør det enkelt for både foreningsmedlemmer og besøgende at få et overblik over vigtige informationer om vejlauget og dets målsætninger.

Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for din boligforening? Så kontakt os på info@twentyfour.dk eller +45 42 41 61 60. Så kan vi tage en uforpligtende snak om jeres forening, behov, ønsker og drømme. Vi specialiserer os i skræddersyede løsninger, og vi har mange års erfaring i smarte og brugervenlige websites.

Nikolaj Jansen, Account Manager