Støj på linjen er noget, vi alle kender til. Støj kan komme i mange former, farver og størrelser – men særligt irriterende er den, når den tager tid fra vigtige gøremål, eller når den gør det svært at finde vigtig information. En hjemmeside med støj på linjen vil resultere i flere opkald til din forening, og det er en tidsrøver for både dig og dine besøgende.

 

 

Der er kommet højere krav til hjemmesider

 

I takt med at flere og flere ting rykker online og bliver digitaliseret, er der naturligt også kommet højere krav til hjemmesider. Det gør det endnu vigtigere, at systemerne altid er opdaterede, og at hjemmesiderne er moderne og responsive – og det kan være svært at hitte rundt i. Det er der, vi kommer ind.

Med en skabelon fra Boligforeningsweb står vi for at samle alle de vigtige informationer, lige hvor de besøgende skal bruge dem. På den måde er du sikret, at kolonihaveejere og andre besøgende altid har de nyeste og vigtigste informationer lige ved hånden – og ved at samle det hele online er det samtidig nemmere for dig at holde det opdateret. Det kan f.eks. være referatet fra den seneste generalforsamling, vedtægter, ledige haver/ventelister, information om fællesarbejde og meget mere. Og skulle der være ændringer kan disse nemt kommunikeres ud gennem vores indbyggede kommunikationssystem.

Nogle af fordelene ved en samlet løsning til kolonihaveforeninger

Upload nemt billeder af jeres forening, haver, fællesdage og meget mere til galleriet. Så sørger vi for, at de vises på den måde, du ønsker

Send beskeder ud til medlemmer, ventelister, bestyrelsen eller en anden liste, du har brug for, gennem vores beskedsystem

Nem og enkel opsætning af kalender med fuld og begrænset adgang alt efter ønsker

Læg vedtægterne online, så alle har mulighed for at se og gennemgå dem. De kan naturligvis også sendes ud i beskedsystemet

Vi sørger for den løbende og automatiske opdatering af hjemmesidens systemer og integrationer

Nem og enkel nyhedsopdatering på hjemmesiden og i beskedsystem, hvis du har vigtig information

Upload de seneste referater fra generalforsamlinger, så de er lige ved hånden

Vis alle de skønne ting, der sker i nærområdet - enten gennem tekst, billeder eller i kalenderen

Vi monitorerer potentielle sikkerhedsbrister, så disse undgås

Fuld farvekontrol, så du kan vælge lige netop det udtryk, der bedst passer til din forening

Uanset om det er fællesarrangementer, en smuk udsigt, et levende nærområde eller noget helt fjerde, der gør lige netop din kolonihaveforening unik, så skal det vises frem. Med en hjemmeside fra os sørger vi for at sætte integrationer op til din hjemmeside, så din kalender, dit galleri, dine nyheder og meget mere altid er opdaterede. Så er der ingen tvivl om, hvad det er, der gør lige netop din forening unik for besøgende og ejere.

Hos Boligforeningsweb tilbyder vi mange forskellige funktioner, og vi har god og meget erfaring med at udvikle de funktioner, som foreninger har brug for. Du kan læse meget mere om vores funktioner lige her – men er du på udkig efter noget, der ikke fremgår af listen her, så bare rolig – alle hjemmesider kan tilpasses, så de passer til lige netop din forening.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål her, eller vil du gerne tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe din kolonihaveforening med at få en ny, enkel og brugervenlig hjemmeside? Så er du altid velkommen til at kontakte os på info@twentyfour.dk / +45 42 41 61 60 eller gennem formularen nedenfor. Vi sidder klar til at hjælpe og glæder os til at høre mere om dig og din forening.

Nikolaj Jansen, Account Manager