Vi arbejder med mange forskellige foreninger

Det er ikke kun andelsboligforeninger og ejerboligforeninger, der har brug for et website, der opfylder alle behov. Vi kan levere en skræddersyet løsning til alle former for boligforeninger og lignende foreninger. Vi har udviklet en skabelon, der passer særligt godt til langt de fleste foreninger – men vi ved også godt, at ingen kender jeres forening, som I gør. Derfor kan der selvfølgelig oprettes eller udelukkes forskellige sider, så websitet passer til lige netop jeres behov.

Et par eksempler på funktioner med stor gevinst for kolonihaver

Kolonihaveforeninger kan have særligt stor fordel at have følgende funktioner på deres website:

  • Ventelister
  • Oversigter
  • Regler, vedtægter samlet online
  • Guides
  • Kalender

Et par eksempler på funktioner, der kan skabe gevinst for jeres sommerhusforening

Her er nogle af de funktioner, som sommerhusforeninger kan drage stor fordel af at have på deres website:

  • Information om lokalområdet som indkøb, transport, loppemarkeder m.m.
  • Reklamer for oplevelser og arrangementer
  • Guides til afskaffelse af affald
  • Intern kommunikation
  • Køb og salg side

Vores mest populære funktioner

Listen over funktioner er lang. Meget lang. Og den kan gøres meget længere, hvis I har nogle specifikke behov og ønsker i jeres boligforeninger. Her er dog en oversigt over vores mest populære funktioner, som I kan læse meget mere om.

Håndværkerlisten

Gør det nemt og genkendeligt for alle i foreningen med en online håndværkerliste og slip for administrative udfordringer i forbindelse med renoveringer. Find alt omkring retningslinjer, sparring og andet relevant information.

Læs mere om online håndværkerliste

Beskriv foreningen

Ingen kender din forening, som du gør. Derfor får du en funktion, der giver dig mulighed for at fremhæve det, der gør din boligforening til det bedste sted at bo.

Læs mere om at beskrive foreningen online

Online opslagstavle

Med en online opslagstavle kan du nemt uploade og finde praktiske informationer. Det øger funktionaliteten og gør information langt mere interaktivt.

Læs mere om online opslagstavle

Direkte login

Et direkte login giver en lettere og mere sikker administrering af boligforeninger. Det er nemmere at håndtere og øger sikkerheden for både bestyrelse og beboere.

Læs mere om direkte login

Akut information

Det er vigtigt, at akut information modtages hurtigt. Derfor får foreningens hjemmeside en samlet platform i det interne beskedssystem, så nyttig viden når hurtigt ud til alle beboere.

Læs mere om akut information

Online husorden

Det er fordelagtigt at lægge foreningens regler for husorden online. Det giver let adgang for alle og gør det nemt at opdatere reglementet.

Læs mere om online husorden

Opret information om din vicevært

Viceværten er en vigtig del i mange boligforeninger. Læg information og kontaktoplysninger ud på hjemmesiden, så alle har et overblik og kan kontakte viceværten.

Læs mere om at oprette information om din vicevært

Opstille vedtægter

Når man samler vedtægterne online, bliver det nemmere for alle at tilgå og administrere dokumenterne. Det øger både brugervenligheden og sikkerheden.

Læs mere om online vedtægter

Uploade bestyrelsesreferat

Ved at digitalisere bestyrelsesreferater optimeres bestyrelsesarbejdet. At lægge bestyrelsesreferater online er en hjælpende hånd i hverdagen.

Læs mere om online bestyrelsesreferater

Arrangementer

Fællesarrangementer kan skabe sammenhold og engagement i boligforeningen. Planlæg og send let invitationer til arrangementer med vores værktøjer.

Læs mere om arrangementer

Fællesregler

Gør det let for alle beboere at finde fællesreglerne. Opret, tilpas og administrer let boligforeningens fællesregler online.

Læs mere om fællesregler

Guides

Vores guide-funktion gør det nemt for beboerne at finde svar på deres spørgsmål - og sparer både dem selv og andre for at bruge tid på det.

Læs mere om guides

Intern kommunikation

Hold hinanden informeret. Det indbyggede beskedsystem gør det nemt at kommunikere i bestyrelsen, blandt beboerne eller med viceværten.

Læs mere om intern kommunikation

Kalender

Et overskueligt overblik er nødvendigt for gnidningsfri drift af boligforeningen. Med vores kalenderfunktion kan du nemt planlægge og koordinere vigtige begivenheder, møder og aktiviteter.

Læs mere om kalender

Kurser

Kurser og efteruddannelse kan styrke foreningen. Brug vores kursus-funktion til at oprette kurser for jeres beboere og administration, som de nemt kan tilmelde sig.

Læs mere om kurser

Køb og salg-sider

Gør det nemt for beboerne at handle med hinanden - og giv alt fra brugte sofaer til gamle bøger nyt liv. Opret og find annoncer hurtigt med vores køb- og salg-funktion.

Læs mere om køb og salg-sider

Overdragelsesaftale

Sikr en gnidningsfri og juridisk bindende proces for både køber og sælger med vores overdragelsesaftale-funktion. Opret, administrer og godkend hurtigt og let overdragelsesaftaler.

Læs mere om overdragelsesaftale

Vaskeri i boligforening

Vores funktion gør det let at holde styr på booking af vasketider i fællesvaskeriet. Beboerne kan selv følge med i, hvornår deres vask er færdig - og de slipper for at gå forgæves.

Læs mere om vaskeri i boligforening

Venteliste

Opret ventelister og hold kontakt med interesserede. Vores venteliste-funktion lader jer videregive informationer til interesserede løbende - og gør det let at få kontakt, når en bolig bliver ledig.

Læs mere om venteliste

Nikolaj Jansen, Account Manager