Det er en del af bestyrelsens daglige arbejde at tage sig af, hvad der sker i foreningen. Det kan være salg af en bolig, rykkerskrivelser eller indkaldelse til og afholdelse af generalforsamlinger, hvor beboerne efterfølgende skal have udleveret referater. Det er op til bestyrelsen selv at stille dokumenterne til rådighed for beboerne på den måde, der er mest praktisk. Tidligere var det nemmeste ofte at printe et referat, som kunne afleveres personligt. Det er nu (heldigvis) blevet meget nemmere. Nu kan bestyrelsesreferaterne nemlig uploades til hjemmesiden bag et sikkert login.

Der er regler for hvilke dokumenter, der må uploades til en forenings hjemmeside – særligt hvis hjemmesiden er offentligt tilgængelig. Her skal bestyrelsen have samtykke fra den enkelte beboer, hvis f.eks. deres navn eller andre personoplysninger står på et af dokumenterne. Vi kan hjælpe med at sikre, at det kun er beboerne i foreningen, der har adgang til dele af hjemmesiden – så kan du nemlig uden problemer uploade dokumenter med almindelige oplysninger om beboerne – som f.eks. deres navn.

Det er vigtigt for os, at jeres foreningen føler sig sikker ved at uploade dokumenter til websitet. Med det loginsystem vi bruger hos Boligforeningsweb, er I garanteret den højeste sikkerhed. Vi sørger for, at jeres website altid er opdateret og uden sikkerhedsbrister. Vores system prioriterer sikkerhed højt, og vi har før udviklet løsninger til kunder med behov for ekstra høj sikkerhed.

Et moderne website skaber forbindelser og løfter arbejdet i foreningen. Det bliver lettere for bestyrelsen at administrere dokumenter, som alle medlemmer skal have adgang til. Som beboer er du garanteret at have de nyeste opdateringer i det øjeblik, de bliver uploadet. Websitet er responsivt, og udseendet er ens på alle dine enheder- om det er pc, mobil eller tablet.

En vigtig opgave er også at informere om de ting, der sker i foreningen og om de opgaver, som bestyrelsen arbejder med. Mindre foreninger vil nemt kunne afholde beboermøder efter behov, mens større foreninger kan have svært ved at samle alle beboere. Afhængigt af foreningen kan det være en fordel at have en mailingliste, udsende et beboerblad, eller at oprette en hjemmeside. Beskedsystemet på jeres website, giver bestyrelsen mulighed for at kommunikere både internt i bestyrelsen og med hele foreningen.

Nikolaj Jansen, Account Manager