Opret en kalender til booking af fælleslokaler, en kalender til jeres bestyrelsesmøder og en kalender, hvor beboerne kan se aktiviteter i jeres forening – lige fra trappevask til den årlige sommerfest. 

På den måde kan alle beboere holde sig orienteret om de ting, der er relevante for dem.

Bestyrelsesarbejdet i beboerforeninger er ofte frivilligt arbejde og ligger midt i den travle hverdag. Det kan gøre koordineringen af bestyrelsesmøder til et større projekt. Aftal datoer, vedlæg dagsorden og send påmindelser ud for møderne nemmere end nogensinde før.

Uanset om det er den årlige sommerfest, arbejdsdag i fællesarealerne eller beboermøde, kan I oprette en fælles kalender, så alle ved, hvornår begivenheden finder sted, og hvem der deltager. 

Så sørger I for, at begivenhederne ikke går i glemmebogen, og alle nemt kan holde sig orienteret om, hvad der sker i foreningen.

Når der er nok at se til i hverdagen, kan selv de mest punktlige beboere glemme vigtige begivenheder. Med vores kalenderfunktion kan I oprette påmindelser, så deltagerne får en besked, når vigtige begivenheder nærmer sig.

Vi ved, at den interne kalender i en beboerforening ikke har førsteprioritet. Derfor kan I med vores kalenderfunktion integrere direkte med folks personlige kalendere såsom iCal eller Google Calendar.

Nikolaj Jansen, Account Manager