Koordiner internt om det næste bestyrelsesmøde, fællesarrangement eller med viceværten. Med det interne beskedsystem vælger I selv, hvem der skal modtage beskederne – og kan samle specifikke chats til specifikke formål.

Eksempelvis kan bestyrelsen have deres egen tråd.

Når der skal koordineres internt i foreningen, er det en fordel at have alt samlet ét sted. Så slipper I for at have chats på forskellige platforme, og I kan nemt henvise til specifikke arrangementer eller møder.

Slip for fælles e-mails, printede beskeder hængt op i opgangene og Facebook-grupper, de nye beboere endnu ikke er blevet medlem af.

Hold i stedet alt samlet ét sted, når I skal fortælle, hvad der foregår i jeres beboerforening. Så er I sikre på, at alle får besked.

Med beskedsystemet kan I nemt:

• Varsle om støj, fest og andet
  • Sende fælles informationer ud
  • Informere om arrangementer og møder
  • Sende referat fra bestyrelsesmøderne

Vi lytter til jer og er altid interesserede i nye projekter. Har jeres forening behov for specielle funktioner eller sektioner på websitet, kan vi udvikle den rette løsning. Vi kan integrere eksisterende systemer og sikre, at alt fungerer problemfrit.